top of page
AnsPhotography_2022_business_SharGe__Z2A7493.jpg

SharGe is de afkorting van de 2 leading ladies Shari x Geraldine en staat voor 'opladen'. Laad je op vol met fijne, positieve, versterkende energie. Samen met Shari en Geraldine en de tribe van gelijkgestemde bezielde (solo-)ondernemers. De waarden van SharGe zijn: verbinding, authenticiteit, synergie, co-creatie, integriteit, ethiek, gelijkwaardigheid, deconditionering & onthechting, intuïtie.

Over Shari x Geraldine

Be welcome...

3796A614-1638-416B-B263-B89CC1C0D196.JPG
favicon vrij transparant.png

Shari Peeters

Shari Peeters is bezielster van Shape My Brand, een (personal) branding / marketing / web design agency voor missiegedreven ondernemers om hun verhaal vorm te geven, vanuit een authentieke en kwetsbare kracht.

Shari heeft een sixth sense om een visuele identiteit uit te werken en te creëren dat helemaal aansluit bij jou en jouw onderneming.

 

Naast branding projecten, begeleidt Shari het groepstraject Intuitive Business Mastery waarbij de focus ligt op intuïtief ondernemen, Heart 2 Human marketing, co-manifestatie en co-creatie. 

Wil je graag persoonlijk in contact komen? 

www.shapemybrand.be

info@shapemybrand.be

3.png
2.png
1.png
Shari Peeters
Geraldine Huybrechts
favicon vrij transparant.png

Geraldine Huybrechts

Geraldine Huybrechts is bezielster van b-iconic en Shine Your Soul Academy. Geraldine begeleidt bewuste soulpreneurs en coaches om hun authentieke zichtbaarheid inspirerend te vergroten, op de manier dat bij hen past.

 

Geraldine vertrekt vanuit de kern en de why van de zielsmissie.

Naast één-op-één mentoring sessies rond personal branding en online zichtbaarheid, geeft Geraldine trainings en inspirerende keynotes over de nieuwe manier van sociale media, marketing, inspirerend leiderschap en authenticiteit.

Wil je graag persoonlijk in contact komen?

www.shineyoursoulacademy.be

geraldine@b-iconic.be

3.png
2.png
1.png
bottom of page