Profiel

Lid sinds: 1 apr. 2022

Over
35 Vind-ik-leuks
13 Opmerking ontvangen
0 Beste antwoord

Vrouw van Lode en mama van Rune en Neo.


Onrechtstreeks ook onderneemster en werkgeefster in het notariskantoor van mijn man. Samen doen we dagelijks ons uiterste best om onze klanten op een correcte, eerlijke en respectvolle manier te begeleiden bij betekenisvolle gebeurtenissen in hun leven.


Gevoelsmens in hart en nieren.


De warmte, de energie die SharGe uitstraalt... die kwam zo hard binnen, dat ik ze niet kon negeren. Ook al ligt mijn focus op dit moment niet op het ondernemen ‘pur sang’, ik voel de energie en kan onmogelijk in woorden omzetten wat dit met me doet...


Verbinding, connectie, oprechtheid en gelijkwaardigheid. Gewoon zijn, en voelen, ik laat het stromen... Als er iets moois en nieuws groeit uit de zaadjes die we planten, dan zal ik het met plezier omarmen. Vrij van druk, vrij van prestatie. Wat moet komen, zal komen.


Mijn persoonlijk bewustzijn en daarmee ook het collectief bewustzijn verder verruimen, is mijn missie. Mijn vrouwelijke kracht leren omarmen om zo samen een nieuwe wereld vorm te geven, op een liefdevolle en oprechte manier. Leren van elkaar, mekaar naar een hoger niveau tillen, elkaar ondersteunen en kracht geven, van hart tot hart.


In de eerste plaats voel ik een enorme drang om mijn eigen innerlijke kind verder in de ogen te durven kijken en haar de kans te geven om liefdevol gezien te worden. Zodat ik verder kan openbloeien om deze energie op mijn beurt uit te stralen en over te brengen naar mijn gezin, familie, vrienden, medewerkers en klanten toe. Ik ben ervan overtuigd dat dit innerlijke werk heel wat in beweging kan brengen voor je omgeving, voor wie wil en in staat is om te ontvangen.


Door te connecteren met gelijkgestemde zielen die dezelfde taal spreken, mensen die elkaar het allerbeste gunnen. We dragen allemaal onze rugzak die ons mee gemaakt heeft tot wie nu zijn, maar ik voel jullie hart kloppen en wil heel graag het bloed mee laten stromen.


De 2 afgelopen jaren waren een zware beproeving die me veel inzichten hebben gebracht. Als ik een ding heb geleerd, dan is het dat ik mijn hart moet volgen en op een respectvolle manier mijn waarheid mag spreken, en daar ga ik voluit voor. Met een lach en een traan. Let love rule!

Overzicht
First Name
Hilde
Last Name
Van Ruysseveldt
Email
hvr.ll@telenet.be
Birthdate
21-7-1975
Telefoonnummer
478646888
Address
Gaspeldoornlaan 27, Sint-Pieters-Leeuw, 1600
H
Hilde Van Ruysseveldt

Hilde Van Ruysseveldt

Meer acties